fu'a

O le Linde Group ma le kamupani Sinopec ua maeʻa le maliliega umi i luga o le gaosiga o kasa i Chongqing, Saina.

O le Linde Group ma le kamupani Sinopec ua maeʻa le maliliega umi i luga o le gaosiga o kasa i Chongqing, Saina.
Ua fa'amauina e le Linde Group se konekarate ma Sinopec Chongqing SVW Chemical Co., Ltd (SVW) e fau fa'atasi fale kesi ma gaosia kasa fa'apisinisi mo le tu'uina atu mo se taimi umi i le fale kemisi a le SVW.O lenei galulue faatasi o le a maua ai se uluai tupe teufaafaigaluega e tusa ma le EUR 50 miliona.

O lenei faigapa'aga o le a fa'avaeina ai le 50:50 fa'atasi fa'atasi i le va o Linde Gas (Hong Kong) Limited ma SVW i Chongqing Chemical Industrial Park (CCIP) ia Iuni 2009. SVW i Chongqing o lo'o fa'atinoina tele i le gaosia o vaila'au fa'ale-natura ma vaila'au fa'ama'i. ma o loʻo faʻalauteleina nei lana vinyl acetate monomer (VAM) gafatia gaosiga.

"O lenei pisinisi soofaatasi o loʻo faʻamausaliina le tulagavae faʻafanua o Linde i Saina i Sisifo," o le tala lea a Dr Aldo Belloni, sui o le Komiti Faʻatonu a Linde AG."O Chongqing o se teritori fou mo Linde, ma o la matou galulue faatasi ma Sinopec o se isi faʻataʻitaʻiga o la matou fuafuaga mo le tuputupu aʻe umi i Saina, o loʻo faʻavaeina ai lo matou tulaga taʻutaʻua i le maketi kasa a Saina lea o loʻo faʻaauau pea ona faʻamauina le tuputupu aʻe e ui lava i le lalolagi. faaletonu o le tamaoaiga."

I le vaega muamua o le atina'e i lalo o lenei faigapa'aga a Linde ma SVW, o le a fausia ai se fale fou e vavae'ese ai le ea ma le malosi o le 1,500 tone o le okesene i le aso i le aso e gaosia ma tu'uina atu kasa i le 2011 i le fale VAM fou e 300,000 tone/tausaga a le SVW.O le a fau ma tu'uina atu e le Linde's Engineering Division lenei fale fa'apipi'i ea.I se taimi umi, o le pisinisi soofaatasi o loʻo faʻamoemoe e faʻalautele le gafatia o kasa ea ma faʻapipiʻi foi laʻau kesi (HyCO) e faʻafetaui ai le aofaʻi o kasa o loʻo manaʻomia e SVW ma ana kamupani faʻatasi.

O le SVW o le 100% e umia e le China Petrochemical & Chemical Corporation (Sinopec) ma o loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻavae kesi faʻalenatura i Saina.O oloa o lo'o iai a le SVW e aofia ai le vinyl acetate monomer (VAM), methanol (MeOH), polyvinyl alcohol (PVA) ma le ammonium.O le tupe fa'afaigaluega a le SVW mo lana galuega fa'alautele VAM i le CCIP e fa'atatau e 580 miliona Euro.O le poloketi fa'alautele VAM a le SVW o le a aofia ai le fausiaina o se iunite fa'ato'aga acetylene, lea e fa'aogaina ai se vaega fa'atekonolosi fa'ama'i e mana'omia ai le okesene.

O le VAM ose poloka fau vaila'au taua o lo'o fa'aaogaina i le tele o ituaiga o oloa gaosi ma tagata fa'atau.VAM o se vaega autu i polymers emulsion, resins, ma intermediates faaaogaina i vali, pipii, textiles, uaea ma uaea polyethylene compounds, tioata saogalemu laminated, afifiina, taavale palasitika tane suauu ma filo acrylic.


Taimi meli: Au-04-2022