fu'a

Sinopec Great Wall ua amataina le fale VAM fou i Saina

Sinopec Great Wall Energy and Chemical Co ua amataina lana laau fou vinyl acetate monomer (VAM) na amata i le aso Aokuso 20, 2014. O loʻo i Yinchuan, Saina, o loʻo i ai le gaosiga o le gaosiga o le 450,000 mt / tausaga.
ia Oketopa 2013, na manumalo ai le kamupani gaosi oloa maualuga a Asia Sinopec Corp i le uluai faamaoniga mai le fuafuaga maualuga o le tamaoaiga o Saina mo se fuafuaga e fausia ai se fale gaosi oloa e gaosia ai le suauu ma le suauu i Shanghai e USD10-piliona.Saina, o le lalolagi sili ona tele fa'aulufale mai o le suau'u, e foliga mai e fa'aopoopoina le 3 miliona paelo i le aso, po'o le kuata o le fa'amama fou, i le va o le 2013 ma le 2015 e fa'aola ai le tuputupu a'e o le tamaoaiga, ofisa o alamanuia ma tala fa'asalalau a Saina.

O le mea lea, na amata ai e Sinopec fuafuaga aloaʻia mo le 400,000 paelo i le aso e faʻamamaina ai ma le 1 miliona tone i le tausaga o le ethylene i se fuafuaga e taofia ai le filogia e ala i le suia o se fale tuai i le pito i saute o Shanghai.
O le Sinopec Corp. o se tasi o kamupani sili ona telē ua tu'ufa'atasia malosi ma vaila'au fa'atasi ai ma galuega i luga, ogatotonu ma lalo.O lona fa'amamaina ma le ethylene tulaga maualuga Nu.2 ma Nu.4 i le lalolagi atoa.O le Kamupani e 30,000 fa'atauga ma tufatufaina atu o suau'u oloa ma vaila'au, o ona nofoaga tautua o lo'o tulaga tolu i le lalolagi.


Taimi meli: Au-04-2022