fu'a

O le le lava o le VAM i Europa na faʻateleina e le US force majeure taʻutinoga

E mago le maketi a Europa pe a feagai ma le tele o force majeures
O tagata fa'atau e fa'atauva'a mo oloa i totonu o maketi faigata
Mana'omia le soifua maloloina e tusa lava pe le'i fa'aitiitia sapalai
FA'AMATALAGA MAKETI FA'ATAUINA
Spot e faigata ona maua ona o tagata fa'atau sa taumafai e fa'atau le tele o voluma fa'akonekarate i se maketi ua leva ona utiuti.

“[O le] ta'utinoga malosi o lo'o fa'aopoopo atili ai le mamafa i luga o se maketi ua mago.O loʻo talosaga tagata faʻatau e faʻateleina i le maualuga maualuga o feagaiga faʻakonekarate ma o loʻo taumafai e faʻapipiʻi muamua a latou voluma ona ua salalau a latou fuafuaga, "o le tala lea a se tagata faʻatau.
E ui ina lelei le mana'oga o tagata fa'ai'uga, ma le tosoina mai o vali ma fa'alavalava vaitau, o lo'o i ai se lagona o le fa'aeteete i le lotolotoi o tala fa'aletonu macroeconomic.
"E matua faʻaeteete tagata uma e vaʻai i le mea e tupu i tulaga o manaʻoga," o le tala lea a se tagata faʻatau."Ua lavea taga a tagata ma e tatau ona tuuina atu se mea i se taimi."
FAAMATALAGA LU'I E TUMAU
O fa'atauga talu ai nei a Europa o oloa mai Asia, e totogi ai le fa'amauina o le kuata muamua i totonu ma mai le US, ua fa'aopoopoina i le faigata o le mauaina o voluma fou mai Asia.
"E matua manaia lava Europa ae o Asia e tutusa lava le manaia o se maketi.Ole mana'oga iina e matua'i maloloina lava," o le tala lea a se faioloa."O le a matou vaʻaia oloa i Asia o loʻo tumau pea i Asia, ma faʻaitiitia le tafe atu i Europa."

Su'esu'ega pe o le a le umi o le a fa'aauau ai le tulaga o le force majeure i Celanase, ma o le malosi majeure i feedstock acetic acid i le INEOS ua fa'atupuina atili ai le vevesi i maketi o le lalolagi.
Faatasi ai ma le tele o faʻaitiʻitia i le gaosiga a le US, e foliga mai e le mafai e Europa ona vaʻaia ni oloa mai fafo i se taimi puʻupuʻu.
So'o se mea e mafai ona fa'atinoina o le a fa'ato'ato'a fa'amalieina e le maketi fa'apitonu'u.
O le VAM o se vaeluaga e faʻaaogaina e fai ai vali, ata tifaga ma ie, faʻapea foʻi ma palasitika.


Taimi meli: Me-13-2022